X

Naaicursus, voor zowel mannen als vrouwen

Lijkt het jou leuk om zelf kleding te maken of kleding te repareren? Of wil jij graag iets anders maken? Dan is dit een goede manier om te beginnen, liefst breng jij je eigen naaimachine mee, hier leer jij dan goed mee om te gaan ( inrijgen van garen,  spoeltje opwinden enz. ). Deze cursus is voor beginners en gevorderden. Ook leer jij het overnemen van patronen, het lezen of aanpassen hiervan. Na een tijdje zal je merken hoe leuk dit is als het gaat lukken, je kunt dan trots zijn op wat jezelf hebt gemaakt. Iedereen werkt op eigen niveau en eigen tempo, al wordt je wel uitgedaagd om jouw niveau een beetje te gaan verhogen. Je werkt in kleine groepjes van 3 a 5 personen, veel aandacht voor iedereen.

Alle cursussen lopen van midden September tot midden December en van midden Januari tot ongeveer eind juni.

In de schoolvakanties is er geen les.

 

  • Elke cursist werkt op eigen tempo en eigen niveau
  • Kleine groepjes, maximaal 4 à 5 personen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Veel verschillende stofstaaltjes aanwezig
  • Zowel voor beginners als gevorderden
  • Je kunt per seizoen per maand aangeven hoeveel lessen je komt afnemen
  • Een les duurt 2½ uur
  • ELK MOMENT INSTAPPEN

 

Lestijden: 

Maandagavond van 19.15 tot 21.45

Dinsdagochtend van 9:15 tot 11:45

Dinsdagmiddag  van 13:15 tot 15:45

Woensdagavond van 19:15 tot 21:45

Opleiding Mode maken voor beginners

  

Nieuw is de cursus mode maken voor beginners en gevorderden. Dit is een vakopleiding zonder het onderdeel patroontekenen. Je kunt wel een certificaat behalen, maar hoeft geen examen te doen. Dit gaat uit vanuit opleiding Coupe National.

Cursus lockmachine

Naast de naaimachine hebben wij ook nog de lockmachine, dit is een goede machine om erbij te hebben, vooral met al onze tricotstoffen. Ontdek hoe fijn het is om deze machine te bedienen met zijn verschillende mogelijkheden. met twee lessen kun je al heel veel, inrijgen van het garen steeklengte regelen, met drie draden werken, enz.